Gjennom 45 år i Konserthuset (5.11.2022)

Gjennom 45 år i Konserthuset (5.11.2022)

Publisert av Lorang Eriksen den 05.11.22. Oppdatert 08.08.23.

Kampen Veteranorkester feiret sine 45 år i Oslo Konserthus lørdag 5. november. Jannike Kruse var vokalist sammen med orkesteret og musikere fra Løs Snipp.

Hele konserten var ledet og sammensatt av vår Philip A. Kruse. Denne gang sang Philip duett med Jannike; i tillegg til solist på flygelhorn. Konserten startet med låter fra Kampen Janitsjarorkestrets grunnlegger Rolf Letting; Twelfth Street Rag og National Emblem. Deretter Vi er Veteraner, en skrevet låt for anledningen av Philip Kruse. Jannike Kruse var vokalist på flere låter som Smile, I Get A Kick of You og Kjærlighetsvals.

Reidar Myhre var bl.a. solist på flere av Wenche Myhres låter under navnet Wenche; et spesialskrevet arrangement av Philip A Kruse. Orkesteret var i høst på reise til Østerrike. Som en hilsen fra den turen, lå også Dem land Tirol die Treue (med Per-Ellef Amble i lederhosen som vokalist) og Seemann på programmet.

Hele konserten ble – tradisjonelt – avsluttet med vår egen Kampeguttas Melodi. Opplev orkesteret 4 november i 2023. Vi tror det er verdt den opplevelsen.