Oslo Konserthus - 4. november 2023

Oslo Konserthus - 4. november 2023

Publisert av Lorang Eriksen den 05.11.23.

Philip A Kruse var - som de siste 10 år - konsertens dirigent, moromann og konferansier. Han ledet konserten nok en gang med en særdeles godt  gjennomarbeidet regi. Philip skriver mange låter for orkesteret, Men nå nevner vi spesielt marsjen Vi er Veteraner; med undertittelen "kom og bli med så setter vi oss ned". En marsj som altså er spesialskrevet til oss, da marsjskoene er lagt på hylla for godt. Etter en iherdig innøving, nær sagt i de siste månedene; nå satt den slik den skulle!. Sammen med Kampegutta og Seemann, er marsjen nå også blitt en av orkesterets kjenningsmelodier (signaturlåter).

Men vi nevner låter med egne solister i As Time Goes By med Reidar Myhre som solist på saxofon,  Stranger On The Shore med Gunnar Guttulsrød på klarinett og Misty med Roy Wæraas på trompet. Og siden vi er i solisthjørnet; Per Arnt Haug (horn) og Bjørn Nygård på fløyte fikk også Erik Bye Minner til å sitte som et skudd.

Kari Gjærum var konsertens vokalist. Hun fremførte Almost Like Beeing in Love, BarneøyneThe Lady Is a Tramp og ikke minst Gabriellas Sång. Den sistnevnte fikk hele salen til å få tårer i øyne. Det finnes knapt noe som er vakrere enn Gabriellas Sång med Kari Gjærum. 

Neste års konsert er lørdag 9. november - det er bare å sette av datoen allerede nå.